21.07.13 17:03 Jos van Rijn
In drie dagen tijd werd onze voor- en achtergevel beneden van een nieuwe verflaag voorzien, nadat deze grondig was geschuurd en gegrond.
Prima vaklui met hart voor hun werk, uitstekende materialen van Sigma als garantie voor jarenlang plezier van hun werk en fijne mensen in de omgang. Ondanks de hitte en de Ramadan hebben zij prachtig werk afgeleverd, ik kan de Blauwe Maan aan iedereen van harte aanbevelen !
17.01.13 20:40 Fam.de Groot
Prima werk afgeleverd tegen een prima prijs.Ali is een vakman die direct ziet hoe de zaak aangepakt moet worden. Wij zijn heel tevreden over zijn werk en in de toekomst zullen wij zeker het eerst aan hem denken.
28.11.12 15:18 Roy Meerburg
Ali en zijn mannen hebben ons grachtenpand, voor-en achterkant, uitstekend geschilderd, het ziet er weer prachtig uit. Pluspunt is dat Ali niet moeilijk doet bij tegenvallers, nooit zeuren, het is altijd goed gekomen zoals hij belooft. Minpuntje is de planning. Deze is niet heel strak en het duurde langer dan voorspelt, mede door de steigerbouwers die hij inhuurt en de steiger niet op tijd kwamen brengen en halen. Hierover hebben we gesproken en Ali werkt er aan dit te verbeteren. Al met al is Ali een aanrader voor ieders schilderwerken en ik zal zeker weer van zijn diensten gebruik maken indien nodig.
21.06.12 20:24 Anne-Wil Korver
Zoals beloofd een reactie op het schilderwerk.Via internet aan dit adres gekomen,offerte op gevraagd en vergeleken met andere offertes.De keuze viel op Ali en hij heeft ons niet teleurgesteld.De keuken,kamer en de buitenboel voor zijn prachtig geschilderd,er is heel hard gewerkt,alles werd ook steeds netjes achtergelaten.Dus prijs/kwaliteit een dikke voldoende.
Een heel klein minpuntje was de communicatie,maar daar hebben wij het met Ali al over gehad.Een fijn team om over huis te krijgen!!!!
Gaan voor de volgende klus,zeker met hem verder
07.06.12 17:13 Dolph Kohnstamm
Ali en collega’s hebben in april 2012 zeer goed werk geleverd aan de achtergevels (zonzijde) van ons huis en dat van onze buren aan een gracht in Amsterdam. Zij hebben tussen de regenbuien door gewerkt en gezorgd dat al het houtwerk onder behandeling niet nat werd op de dagen dat zij niet verder konden gaan door de regen. Het was buitengewoon plezierig met hen te werken en zelf ook de steigers te mogen gebruiken, wat bij offertes van andere schildersbedrijven verboden was. Die offertes van twee andere bedrijven lagen trouwens eenderde hoger dan die van Blauwemaan, Ook onze buren, met meer verstand van schilderen en houtrotherstel dan wij, zijn erg tevreden. Dus: van harte aanbevolen!
11.05.12 19:39 fam Van Erp
Alie en z’n mannen hebben keurig en efficient werk afgeleverd voor onze woning in Heemstede. Zowel het binnen als buiten (hout)werk ziet er goed. Dit alles tegen tegen een scherpe prijs en binnen de afgesproken planning.
08.04.12 11:55 K. Bregman
Complimenten voor Ali en zijn collega’s: afspraak is afspraak en vaak zelfs meer dan dat. De prijs/prestatieverhouding is prima. De service die geleverd wordt is bijzonder: er wordt meegedacht over kleurgebruik en daar waar nodig worden vakkundige reparaties uitgevoerd. Altijd opgewekt en energiek wordt er goed doorgewerkt. Voordat de mannen starten met de werkzaamheden, worden alle zaken keurig afgeplakt en wanneer de klus geklaard is wordt alles weer netjes achtergelaten. In oktober 2011 is de voorzijde van mijn huis geschilderd en inmiddels is de achterzijde weer netjes in de verf gezet. Ook binnen zijn Ali en zijn mensen druk aan het werk geweest, met een schitterend eindresultaat! Alles staat weer strak in de lak, met dank aan Ali en zijn medewerkers!
29.03.12 10:00 Fam Ruysenaars
Ali en zijn medewerkers hebben ons huis prachtig geschilderd. Met een mooie dikke lag glanzende lakverf, kan het weer jaren mee. Ook de behandeling van houtrot doet hij vakkundig. Het bedrijf werkt snel en vakkundig. Een aanrader dus !
02.03.12 17:57 Fam.de Haan
Schildersbedrijf Blauwe Maan heeft onze woning netjes en strak in de verf gezet. Het zijn harde werkers en erg flexibel. Levert goede kwaliteit voor een goede prijs. Al het houtwerk rond het huis is ontvet, geschuurd,1x gegrond en 2x gelakt in de kleuren die we hebben uitgekozen. Ali heeft zeker verstand van soorten verven en materialen en weet waar die over praat. en dat levert net dat beetje extra waar je als klant op zit te wachten en waardoor het huis er weer prachtig uitziet voor de komende jaren. Ze werken met topproducten en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de werkzaamheden. Binnenkort laten we ook de binnenzijde van onze woning weer door Blauwe Maan Schilderwerken verzorgen. Wij kunnen dit bedrijf echt iedereen aanraden!!!
24.01.12 09:06 Jeroen Smit
Ali en zijn medewerkers hebben afgelopen zomer en deze winter ons huis van buiten én van binnen volledig onder handen genomen. Buiten hebben zij alle nieuw geïnstalleerde kozijnen en dakkapellen geschilderd en de buitenmuren gestuukt en gesaust. Opvallend is dat Ali goed met je meedenkt en je behoed voor verkeerde beslissingen. Bij het binnen schilderen heeft hij ook goed meegedacht en dat gaf voor ons een vertrouwd gevoel. Ali en zijn medewerkers werken vakkundig, schoon en doen zelf meer dan afgesproken. Aanrader!
21.12.11 23:36 Monique van buren
Hierbij wil ik Ali (Blauwe Maan Schildersbedrijf) een groot compliment geven voor zijn werk. Ali heeft ons hele huis, van boven naar beneden, vakkundig gespoten en heel mooi werk geleverd. Ons huis was binnen een week als nieuw. Naast zijn vakkennis en ervaring is Ali ook een hele prettige persoon om mee te werken. Hij bekijkt het werk, geeft goede adviezen en doet wat hij beloofd. Ik wil het bedrijf Blauwe Maan Schildersbedrijf dan ook van harte aanbevelen.
08.12.11 12:39 Ronald Westerveld

Kort geleden had ik de heren van Blauwe Maan (Ali & Sevket) de opdracht gegeven om de kozijnen van mijn pand in Haarlem netjes te schilderen, dit hebben de jongen zorgvuldig en netjes in orde gemaakt. Echter ben ik zelf een perfectionist en heb ik erg opgelet hoe Blauwe Maan te werk ging, het viel me op dat Ali & Sevket stipt, accuraat en nauwkeurig waren. Deze heren zijn ook al hun beloftes nagekomen. Nadat de heren hun werk afhadden waren zij ook nog eens actief om alles weer keurig netjes schoon te maken.Petje af voor de heren van de Blauwe Maan schilder!

19.10.11 11:46 A.J.M.Ouwerling

Afgelopen mei/juni vroegen wij Ali en zijn medewerkers onze wanden en plafonds te herstellen en te sausen. Ook moesten 5 raamkozijnen en 9 deuren geschuurd, hersteld, gegrond en afgelakt worden. Best een flinke klus. Alles kwam binnen de afgesproken tijd af en over het resultaat zijn wij dik tevreden. Als we nog eens een klus hebben, weten we wie we gaan bellen!A.J.M.Ouwerling

01.09.11 13:27 Janneke Vosse

Beste mensen,Ali en zijn collega’s hebben in juli 2011 ons huis buiten geschilderd en gerepareerd. Het ziet er weer helemaal strak en keurig uit. Van de buren kregen we complimenten. We zijn erg tevreden. Over het werk en de mensen (aardig, snel, flexibel en goed advies!).

Janneke Vosse

04.08.11 09:01 Fam. Zweemer
Ook wij zijn erg tevreden met het resultaat.
De schilders van Blauwe maan hebben ons huis voor & achter in 3 dagen geschilderd en het ziet er prima uit.Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.Fam. Zweemer, Haarlem.
26.06.11 17:24 Fam van Eijk
Beste mensen, ik kan jullie zeker dit schildersbedrijf aanbevelen. Wij hebben al ons buitenwerk laten doen en dit ziet er perfect uit. Ze zijn beleefd en werken zeer netjes alles af. Omdat door de weersomstandigheden ze twee dagen niet konden komen, zijn ze zelfs op zondag komen werken om alles netjes af te krijgen. Wij zijn zeer tevreden!
Vriendelijke groet,
Fam van Eijk
29.03.11 15:42 e. van bree
Op aanbeveling van een mij bekende gepensioneerde meesterschilder heb
ik het team van schidersbedrijf de Blauwe Maan de opdracht gegeven om
de voorgevel van mijn onderkomen te schilderen.Deze opdracht is zeer
adequaat en voortvarend geklaard.Het schiderwerk ziet er als een
zonnetje uit en kan m.i. weer een groot aantal jaren mee, mede door het
gebruik van zeer hoogwaardige materialen.
Was getekend, een zeer tevreden opdrachtgever.
Met vriendelijke groet Ed van Bree
20.03.11 08:23 Julien & Anne-Marie Ghurahoo-Noordman
De stukadoors van de Blauwe Maan hebben ons gehele huis uit 1910 met ca 1000 m2 muren volledig gerenoveerd. Alle het 100 jaar oude stukwerk is verwijderd en zij hebben alle 11 kamers weer geheel recht gekregen inclusief alle klassieke plafonds met plinten en ornamenten. Het was een erg moeilijke klus omdat alles scheef was maar zij hebben het kwalitatief uitstekend gerestaureerd met een hoge afwerk graad. Wij zijn ook erg tevreden over de communicatie, het nakomen van beloftes (tijden, afspraken) en de professionele adviezen die zij ons hebben gegeven. Heel erg bedankt kerels!!!! Julien, Anne-Marie en Max Ghurahoo
15.03.11 13:37 A.C.M. Roothaan
De afgelopen week hebben de mensen van de Blauwe Maan het buitenwerk van ons huis geschilderd. Ik houd van duurzaam en ben daarom blij dat de ruim dertig jaar oude kozijnen er nu weer strak en netjes uitzien. Ik verwacht dat ze nu nog een hele tijd meegaan. De schilders zijn ook prettige mensen om enkele dagen over de vloer te hebben. Je kunt goed met ze overleggen, ze doen ook nog extra werkjes als dat kan, en ze geven goede adviezen. Vooral ook houden ze duidelijk van hun werk.
A.C.M. Roothaan, universitair docent Vrije Universiteit Amsterdam.
28.01.11 16:55 Mireille Geus
Enkele weken geleden vroeg ik vier schilderbedrijven een offerte te doen voor enkele lastige schilderklussen in mijn nieuwe huis. Ali en Sevket deden al vlot een uitstekend aanbod. Door hun adviezen en professionele uitstraling besloot ik al snel om ze AL het schilderwerk te laten doen, schuren, ontvetten, gronden, sausen en al het houtwerk!
Vandaag was hun laatste werkdag. Ze hebben MEER gedaan dan we hadden afgesproken, een unieke situatie. Ik raad ze iedereen aan!
Mireille Geus kinderboekenschrijfster en winnares Gouden Griffel 2006
12.01.11 21:49 Aydogmus
Na 6 jaar was ons huis echt toe aan een opknapbeurt. Wij hebben gekozen voor schilderbedrijf “De blauwe Maan” Gelukkig maar, want het resultaat is GEWELDIG. Het was een hele klus wat ze moesten doen (stucadoor, verven), maar niks was te veel voor de mannen, ze deden het met plezier. Ze hebben echt goed werk afgeleverd. Als je op zoek bent naar een goed schilderbedrijf kies dan voor de Blauwe Maan. Echt een AANRADER.
Yusuf en Nurcan
24.12.10 16:18 Bilal & Sevgi
Heren van de Blauwe Maan hebben bij onze nieuwe woning de muren eerst getsucd en daarna de muren,deuren en de kozijnen geschilder.
Het werk wat ze geleverd hebben is echt PERFECT!!!
Het zijn echte vakmensen die profesioneel te werk gaan.
Wij zijn zeer tevreden van het werk wat ze geleverd hebben.
Ik wil de heren Ali en Sevket nogmaals bedanken via deze weg.p.s.Mensen deze team is een ECHTE AANRADER!!!!
mvg,Bilal & Sevgi.
28.11.10 20:12 T.Portanger
Schildersbedrijf Blauwe Maan heeft ons huis in de Van Nesstraat in haarlem voor en achter aan de buitenkant geschilderd, keurig netjes het houtrot hersteld en in de verf gezet. De heren van Blauwe maan vinden wij ontzettend klantvriendelijk en het werk wordt goed en nauwkeurig afgewerkt en binnen kort gaan zij bij ons in de woonkamer het plafond stucen en schilderen. Daarom kunnen wij met een gerust hart het schildersbedrijf bij u aanbevelen.
17.10.10 20:12 Maarten en Maudy
Het team van Blauwe Maan heeft vakwerk geleverd aan de voorkant van ons huis. Tijdens de klus bleken de erker en de raamkozijnen boven meer houtrot te bevatten dan gedacht. Geen probleem Ali en zijn mannen. Ze hebben de houtrot professioneel aangepakt en de woning ziet er weer piekfijn uit. Dank voro het goede werk!
15.10.10 13:52 Hehenkamp
Ali heeft met zijn team ons hele huis binnen en buiten geschilderd. Het hele huis onderging een zeer uitgebreide renovatie. Wij zijn niet alleen heel blij met het professionele schilderwerk, ook de flexibele houding van de blauwe maan is fantastisch geweest. Hierdoor hebben we het huis nog voor de verhuizing binnen helemaal af kunnen maken. Blauwe maan, hartelijk dank voor alles!
18.09.10 13:10 Tuncer
Geachte lezers ali en sevket hebben voor en achter de ramen en kozijnen bij mij geschilderd ik ben er zeer tevreden mee het ziet er weer nieuw uit ze hebben goed werk achtergelaten mijn dank aan het schildersbedrijf
03.09.10 19:56 Bishu
Via vrienden kregen wij te horen over blauwe maan en hebben door hun ons restaurant laten stucen en schilderen en wij zijn hier zeer tevreden over! Daarom willen wij ook heel graag dat ze ons nieuwe restaurant in aalsmeer ook gaan stucen en schilderen en raden iedereen aan om te kiezen voor blauwe maan!
www.hachi.nl
25.08.10 22:38 Bianca v.dijck
Geachte lezers van dit gastenboek. Wij kunnen u dit schildersbedrijf van harte aanbevelen. Zeer hoge kwalitijd en vakmanschap. Na 6 jaar was ons huis dringend toe aan een nieuwe schilderbeurt. Gelukkig was dit bij Blauwe Maan in goede handen: al het houtwerk is voorzien van meerdere lagen kwaliteitsverf en ook zijn er op zeer vakkundige wijze nieuwe neuslatten geplaatst. Ons huis glimt en kan er nu weer jaren tegen. Volgende keer gaan we weer voor Blauwe Maan!
25.08.10 22:36 Bianca v.dijck
Geachte lezers van dit gastenboek. Wij kunnen u dit schildersbedrijf van harte aanbevelen. Zeer hoge kwalitijd en vakmanschap. Na 6 jaar was ons huis dringend toe aan een nieuwe schilderbeurt. Gelukkig was dit bij Blauwe Maan in goede handen: al het houtwerk is voorzien van meerdere lagen kwaliteitsverf en ook zijn er op zeer vakkundige wijze nieuwe neuslatten geplaatst. Ons huis glimt en kan er nu weer jaren tegen. Volgende keer gaan we weer voor Blauwe Maan!
25.08.10 22:29 Bianca v.dijck
Geachte lezers van dit gastenboek. Wij kunnen u dit schildersbedrijf van harte aanbevelen. Zeer hoge kwalitijd en vakmanschap.Na 6 jaar was ons huis dringend toe aan een nieuwe schilderbeurt. Gelukkig was dit bij Blauwe Maan in goede handen: al het houtwerk is voorzien van meerdere lagen kwaliteitsverf en ook zijn er op zeer vakkundige wijze nieuwe neuslatten geplaatst. Ons huis glimt en kan er nu weer jaren tegen. Volgende keer gaan we weer voor Blauwe Maan!
10.08.10 20:29 Stephan
Ik ben zeer tevreden geweest met de bijgesneden schilder!!
hij heeft super werk afgeleverd en dat allemaal dankzij een perfecte samen werking met de stukadoor ,die overigens ook een perfecte vakman is.
ik wil nog even zeggen Ali, binnekort gaan we FEESTEN!groetjes een zeer tevreden klant.
05.08.10 14:32 ben van daalen
Via vrienden heb ik Ali en zijn team uitgenodigd, om een offerte te maken voor het schilderen van mijn boeidelen van mijn huis, die waren naar 6 jaar alweer aan de beurt om geschilderd te worden.
Dit hebben zij in vlot tempo gedaan en tot volle tevredenheid.We vonden het erg plezierige mensen om mee te werken.
Niets was hen te veel.
We zullen in de toekomst zeker ook weer van hen gebruik maken
18.07.10 14:04 Peter & Catharina
Via goede vrienden kwamen we bij Ali en Sevket terecht. In een week zijn bij onze boerderij alle binnendeuren, kozijn (binnen en buiten) en de kozijnen en deurposten van onze schuur geschuurd, gegrond en gelakt. We zijn erg tevreden met het resultaat. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Veel succes met jullie bedrijf!
02.07.10 09:24 Taco
De binnendeuren, kozijnen en deuren aan de buitenkant zijn geschilderd. Resultaat is hartstikke goed. De Blauwe Maan had ik met een beetje toeval gevonden maar is zeker aan te bevelen. Prijs/kwaliteit en service is prima. Ga zo door!
06.06.10 19:44 Cihan Demiral
Onze huis was toe aan grote opknapbeurt, schilders werk.
Alles was ingepland en georganiseerd, alleen het schildersbedrijf zelf hadden we nog niet gevonden.
Op google.nl troffen wij: De Blauwe Maan Schildersbedrijf, deze mannen Ali & Sevket van de Blauwe Maan waren echte nette heren en een kei in hun vak.
10 dagen lang waren zij bezig in ons huis met schilderen, intussen waren wij 12 daagjes op vakantie. Na terugkomst stond ik en me vrouw versteld over hoe ons huis er eerst uitzag vergeleken met nu. Toen wisten we al meteen dat de Blauwe Maan een perfect en professioneel schildersbedrijf is. Ik wil de heren van Blauwe Maan van harte bedanken!
En adviseer dit bedrijf aan iedereen die opzoek is naar een GOED schildersbedrijf.
30.05.10 21:52 Marc
Ali is momenteel bezig met punten op de i te zetten van ons huis. Hij heeft de gehele binnenkant aangepakt. Eerst alles opnieuw laten stucen, we waren wat sceptisch of het écht nodig was, maar toe het klaar was was het duidelijk dat het nog veeel beter was dan daarvoor.
En het schilderwerk is ook klasse! Ali heeft een scherp ook voor details, dingen die een ander niet ziet of vergeet denk Ali aan. Een echte perfectionist. Daardoor is het huis van binenn weer als nieuw. en zoals ik hier al eerder heb opgemerkt in gastenboek: prijs vs kwaliteit is dik in orde! Dus zeker aan te bevelen!!!
25.05.10 22:20 Roland en Leontien
Nadat wij Ali en Sevket bij onze overburen in de Indischestraat zo goed en zorgvuldig bezig zagen hebben wij zelf ook maar eens geinformeerd om onze achtergevel te laten schilderen. En zojuist heb ik het schitterende resultaat mogen bewonderen. Super kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs! We gaan gelijk ook een afspraak maken om in september ook de voorkant van ons huis te laten schilderen! Tot snel jongens, Mvg, Leontien en Roland
25.05.10 15:14 Astrid en Jeroen
De voor- en achterkant van ons huis zien er perfect uit. Ali heeft enorm zijn best gedaan om ons huis er weer als nieuw uit te laten zien. Mond op mond reclame werkt het beste: een vriendin van ons heeft ook al gevraagd of Ali kan komen schilderen. Dus: alle mensen in Haarlem en omgeving: vraag een offerte aan!
03.05.10 18:27 arnoud

Geweldig werk! Hij heeft de trap geschilderd bij ons en we zijn heel erg tevreden. Alles ziet er mooi uit en we kregen zelfs nog een pot verf!Prijs kwaliteit echt perfect!

gr Arnoud te voorburg

29.03.10 20:50 N. Molenaar
Nadat Ali vorig jaar onze achtergevel geschilderd heeft en toen heel goed werk heeft afgeleverd, was nu de voorgevel aan de beurt. Vrijdag is Ali samen met Sevket begonnen en vandaag is het af! Het ziet er prachtig uit! Alle rotte delen die in de kozijnen zaten zijn keurig vervangen. echt vakmanschap. Wij zijn heel blij met het resultaat en raden Blauwe Maan Schildersbedrijf iedereen die binnen of buiten schilderwerk nodig heeft aan! In het najaar gaan we voor het binnen schilderwerk. Dat gaat net zo mooi worden!

 

21.03.10 22:04 Gijs Schram
Zoals eerder al gemeld heb ik Ali en Sevket gevraagd ook het 2e deel (na de goede ervaring van de vorige keer) van onze boven verdieping aan te pakken. Het goede gevoel dat we hadden na de 1e keer is 100% ingevuld. Net als mevr. Janssen beschrijft lopen we rond met het gevoel in een nieuw huis te wonen. De gedrevenheid voor kwalitatief vakwerk is bij deze mensen overduidelijk. Ze gaan ervoor! Wij zijn superblij met deze combinatie van vakmanschap voor een goede prijs. De buitenkant van ons huis komt nu aan de beurt. We gaan er van uit net zo positief te kunnen berichten over dat resultaat. Want een ding is zeker, ons vertrouwen in ‘De Blauwe Maan’ is inmiddels groot!
07.03.10 18:36 Myra Janssen
Ali is bij mij komen kijken, hoorde mijn wensen aan en begon een week later al. Voor een zeer scherpe prijs heeft Ali mijn hele huis geschilderd. Het lijkt alsof ik in een nieuw huis woon. Werkelijk een topprestatie van Ali. De deuren zijn nog nooit zo mooi geweest, de kozijnen strak en de trap beeldschoon!
Behalve vriendelijke schilders , leveren zij kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een absolute aanrader voor iedereen.
Kernwoorden: betrouwbaar, hard werkend, kwaliteit.
23.02.10 20:25 Gijs Schram
De mannen van Blauwe Maan hebben tegen een prima prijs 2 kamers gestuct en geschilderd bij ons thuis. De volgende opdracht hebben we al gegeven. Niet alleen wij zelf zijn erg tevreden, ook iedereen die het resultaat gezien heeft. Een mooi voorbeeld van de gedrevenheid van Ali is dat hij buiten een raamomlijsting zag waar de verf wat afbladderde. Voor dat we het in de gaten hadden stond hij in de vrieskou op de ladder om de oude verf af te krabben en het geheel in de grondverf te zetten. ‘Service van de zaak’, kom daar tegenwoordig nog maar eens om. Al met al een absolute aanrader!!
14.01.10 22:01 De Haarlemse Schaar
Een paar weken terug hebben wij Blauwe Maan Schilderbedrijf de opdracht gegeven om onze pand op de Gedempte Oude Gracht te haarlem eens compleet te gaan schilderen.
Dit hebben zij netjes en zorgvuldig uitgevoerd, wij zijn zeer tevreden over het werk dat Blauwe Maan ons heeft afgeleverd.
En adviseren alle anderen dit schildersbedrijf te benaderen.
Jongens van Blauwe Maan klasse!!!!!De Haarlemse Schaar
Gedempte Oude Gracht 113
2011 GP Haarlem
www.dehaarlemseschaar.nl